Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pågår så länge rimmen lämnar mer att önska


Allt jag hoppas (pågående sonett)


Kan allting som jag hoppats på ett tag
Se ut att bli till verklighet idag?
Mitt hjärta slår allt hårdare i takt
Med avståndet till dig som minskar snabbt

Har längtan ingen gräns förrän vi ses
Och kommer drömmar vara allt som ges?
Först när jag känner dig helt nära mig
Förstår jag kanske nåt av det som sker

Och ändå var det underbart fast kort
Två dygn, och nu är du igen långt bort
Vad finns det kvar att hoppas på till slut?

Jo, varje morgon vaknar solens frid
Så att mitt hjärta hittar lugn i tid
När allt är hopp och tro i kärleksljus







Bunden vers (Sonett) av Syrran77
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-10 15:42



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Sonetter är mitt yttersta poesiknark sedan tonåren. Snyggt!
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77