Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsingeskogarna

Vi möttes

i de trolska, djupa hälsingeskogarna

en sommardag

 

Jag var 11

Du var 9

 

Vi fyllde dagarna

med kortspel, bad och kinderägg

en och annan båttur

 

Under årens lopp

har vi träffats

många gånger

 

Ätit glass på torget

Gjort resor tillsammans

till Disneyland och till Kanarieöarna

 

 

 

Idag fick jag ett sms

från dig

 

Du avsa dig kontakten

med mig

 

Vi är inte vänner

längre




Övriga genrer av Cajsa
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-07-29 13:15



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

Så oerhört tragiskt, men samtidigt nostalgiskt. Skulle inte göra så faktiskt. Hälsar vännen Fredrik
2006-07-29

    ej medlem längre
En text som börjar i minnen och värme
och som slutar abrupt och ledsamt...
2006-07-29

  Arte
va sorligt :(
men fint skrivet
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg