Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i stunden

Fylls av
det lata vemodet
i insikten
att denna tid
inte är
för evigt

stannar upp
låter framtiden vila

och minnena
som smaken av
vildhallon framkallar
tar över stunden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-07-29 13:26



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Oj! Senast igår sa jag till mig själv: I smaken av vildhallon finns ingången till en annan dimension! ---Vi kanske är något på spåren... Jag njuter av varje ord i din dikt! "Låter framtiden vila" ... välgörande ord!
2006-07-29

    Bodil Sandberg
Den här är bara såååå j-a fin!!!
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP