Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntansfull


Mina armar längtar

efter det de ännu inte har känt,

mitt hjärta

längtar efter ditt,

och det är bara

för mina tankar

att följa med








Fri vers av Syrran77
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-05 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77