Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Livet är en gåta
som ska förstås
som bara nås
av att förlåta

Våra kläder våta
måste också förgås
då går allt i lås
vi kan amen låta

Ja, vårt fina möte
får först där sin chans
du blir den söte

Som ska bjuda mig till dans
och i ditt sköte
vi finner så balans




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-07 09:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En sägen att fånga på vägen för den som är förlägen kanske här överväger. Bra och vackert!
2021-11-09

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt om kärlekslängtan
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP