Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havskristaller


Tryggt och starkt
står du kvar

När mitt hjärta
fladdrar och faller

Helt och fullt
får du svar

I vår flygtur
över havskristaller











Bunden vers (Rim) av Syrran77
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77