Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en samling med temat "sfärernas musik"


Någon har bytt ut oss

 

 

jag är slutet 
minusgrader i min lyster 
 
förbise mig 
 
jag andas överbliven sorg 
och faller evigt 
uppåt  
- 
i orörlighet 
 
ser hur skönheten 
spegelvänder stjärnorna 
 
hur hon blundar för blodsband 
 
tills du träder fram 
 
och byter ut himmelen
punkterar vakuumet 
vidgar astrala blodkärl 

lägger min mor till sömns

 




Fri vers av Adam Andersson
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-11-13 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson