Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självförsvar

Om du vill

då kan du

allt annat är bortförklaringar

 

 

bortförklaringar
är självförsvar
från själen




Fri vers av Xena
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-07-29 21:09



Bookmark and Share


  skaparen
väldigt smart. Snyggt.
2006-07-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
helt sant det, bra skrivet:)
2006-07-29

    Erika H
sant
vackert skrivet
cissi
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Xena