Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen löper uppenbarligen vidare fint, med en handfull härinne. Gunwale gav mig orden "rosor, tulpaner, blomstersäng". Lagt till 18 så blir 21 ord. Blev en tveklöst tvetydig transformering?!


diVanföreställning (stafett 22)

 

 

Primadonnan bytte

sina trettiotusen trosor

mot applådregnets ännu rikligare

superväldoftspridda rosor

 

Drängen drömde

trumpetsnäcktapetserade marsipantulpaner

på flöjtsjövågbröstböljande änglablomstersäng

 

Uppväcktes till julhelgjobbet

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-17 18:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Wow, vilka ord! Synd att vakna som din dräng gjorde från allt det där saliga.
2021-11-19

  lodjuret/seglare VIP
Van före ställning piskar sig fram, tavlor kan spärras inom sin ram,
galla är sällan synlig på galleri,
men färger syns väl i sympati,
tänk om betraktaren själv syns infam...
2021-11-18

  Nanna X
Härliga ordlekar!
2021-11-18

    prima donna
Haha sicken donna! Trettitusen trosor månde de var gjorda av välluktande rosor? Drängen på ängen med drömmar tagen på sängen endast tomten är vaken för julhelgjobbet?!
2021-11-17

  Gunwale VIP
Drängen hade säkert minst lika trevligt som primadonnan! Hon är alltså den diVa som smög vidare med alla blommorna. Och drömde. Och doften därtill.
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP