Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiter i allt

det gör så förbannat ont i mig

att ja kunde vara så

 

dum

 

Naiv

blind

helt korkad

att jag inte såg signalerna från dig

 

men ändå så kysste du mig

 

o sen hångla me en annan tjej framför ögoenen

 

jag som trodde att du var vettig

 

Du sa att du var intresserad av mig

 

du har gett mig såna signaler varje dag i 1½ månad

 

så blir det så här

 

skiter fan i allt nu




Fri vers av Nettisch
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-07-30 09:09



Bookmark and Share


  marjasara
Vissa killar är helt enkelt så..leker bara med våra känslor, kastar sedan bort oss som om vi vore en påse skit! Stå på dig vännen:)
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch