Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mitt hjärta lekte med det, du tog min själ och krossade det..

Jag trodde du var vettig

 

jag trodde du var bra

 

trodde verkligen inte att du var en player...

 

du var ju så himla snäll

 

du var så charmig

 

du tog mitt hjärta lekte med det

 

du tog min själ och krossade den

 

du gjorde mig blind

 

du lyckades lura mig

 

 

VARFÖR!!!




Fri vers av Nettisch
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-07-30 11:14



Bookmark and Share


  marjasara
Hoppas att du finner en värdig kille när såret i ditt hjärta är läkt..
Ge inte upp!!:)
2006-07-31

  annso.fie
Han är inte värd dig!! Det finns många ärliga och gulliga killar där ute också, det gäller bara att hitta dem bland idioterna...
Kram AnnSofie
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch