Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffefläckar

Bussen är sen
precis som vanligt
går längst gången
tittar ner
folk glor
jag vet det
och jag hatar det
sätter mig längst bak
där har jag uppsikt
över alla andra
men inte dom över mig
och det är så jag vill ha det

när bussen saktar in i stan
är jag först ut
springer över gatan
köper en kaffe
för jag bara måste det
sen springer jag över torget
bort mot tågstationen
och precis när mina trasiga skor når perrongen
rullar tåget iväg

och där står jag
med en tom mugg
och kaffefläckar över min vita klänning





Fri vers av Elie
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-07-30 12:46



Bookmark and Share


    HiFi
ett ögonblick i livet men förevigat på internet.. snyggt jobbat, enkelt med talar med stora bokstäver
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elie