Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murar av is...


Murar av is skiljer oss åt

Murar du själv byggt upp

Vad har du imot mig?

Vad är det med mig?

Som gör att en mur mellan oss måste byggas?




Fri vers av Islandir
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-07-30 12:55



Bookmark and Share


  Madjori
Många frågor som man kanske aldrig får svar på,
men sånt är ju livet ibland..
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir