Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

När längtan blir förväntningar
Och hoppet blir till tro
När hjärtat värms av andetag
som kommer helt till ro

När ögon glittrar av din blick
Och tiden den står still
När allt är du men också jag
då vet jag vad jag vill






Bunden vers (Rim) av Syrran77
Läst 106 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-13 22:06



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mysig rytm... med värmande balans (mellan duet och jaget)!!
2021-12-17

  Judas Ekholm VIP
Väldigt tjusig och stilistiskt ståtlig. Fint "budskap" därtill. Applåder!
2021-12-13

  KYREUS of Sweden
Rara förväntningar.
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77