Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlandskap

I ett vinterlandskap
Ensam utan sällskap
Snön ligger vit och fin på backen
Kölden som biter en hårt i nacken
Knarr under skorna där någon går
Än är det långt till vår
När julen snart är nära
Till alla er utan nära och kära
Hjärtat blir så kallt och fruset
Stjärnan på himlen blir då ljuset
Ni är aldrig ensam på denna jord
Till er som inte får ett uppdukat bord
Ni lever och finns här ibland oss
Tanken på hur ni varje dag slåss
Tråkiga saker i livet kan alltid hända
Vill så mina ord här till er sända
Så ge aldrig upp det enda ni har
För ingen människa är utbytbar




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-24 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde