Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man sår..

Ett liv
Ett andetag i natten
Ett handslag med djävulen
Vilken bra deal!
Ett misstag
En mindre lyckad dag
Att tro sig kunna köpa lycka
Tro sig vara förmer.
En genväg
Som förvisso ger glada dagar
Men en senväg
Mot inre harmoni och lycka.
Trots allt
Vi är ju bara människor
Och du trodde du var
Högre än så.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-01-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP