Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallonhumör

Stora hallon
jag faller
för frestelsen
hallonfingertoppar


Gjorde du så
när du var barn
frågar någon

Nej
men nu
när färgen
formen och doften
gjort mig
på hallonhumör.




Övriga genrer av Bim
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-07-31 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim