Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller på, håller ut...

Jag tänker inte ångra mig alls
jag tänker inte sluta att tänka på dig
jag tänker alltid att leva som om du var kvar här än
jag tänker bara öka farten
inget förblir orört, först när allt är kört
så än trampar jag hårdare på gasen
jag vet väl för fasen vad jag bäst
tar mig för och gör...

Vigselringarna bär jag än...
Mycket bra som signal OM
det kommer nå´n oinbjuden
men än har jag inte sett din like
i mitt ovanrike...

Jag tänker inte sticka undan i skymundan
jag tänker alltså inte ge upp
ej heller stryka flagg
men klä mig i nya flotta plagg
alltså inte sitta i nå´n dunkel skugga
även om mothugg skulle dugga
då fick jag ta till nå´t man inte då
ska plugga igen
jag tänker alltså inte smita undan
utan hänga med starkt
och jättemycket till sista rundan...

Det skall väl synas att man HAR LEVT!!!

Livet leker ju än min vän
och jag längtar inte alls till den andra sidan
den känns än för mörk
och där lär ju va´ brist på grön kvist
men jag hoppas ju på ändå
att i mitt nuvarande kvarter få
en väldigt lång frist...









Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-13 22:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint kåseri.
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt