Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tid.


Har du tid att tänka på den sista tiden


Den sista tiden är här, Har du tid att tänka på den sista dagen?
Du kanske tycker det är oviktigt? Den är ju inte här.
Men den kommer ju snart att ta oss bort. Till vad, är en viktig sak!

Svar: Mörker eller ljus!

Man varnar om det som skall ske, men människor vänder blicken bort.
Man varnar om signaler som borde ljuda högt!
Bibeln är ju inte populär men där står alla sanningar.

Man ser bort, vill inte ha med Guds ord att göra, ändå är det BARA HAN, som vet när sista timmen kommer.

Skynda skynda och ta hans ord på allvar

Dikt och Bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-22 20:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Instämmer med Blåmes ord.
2022-01-23

  Blåmes
Tja, som djupt övertygad ateist måste jag ju erkänna att det faktiskt inte rör mig alls om andra människor vill ägna sina liv åt att förverkliga sin trosuppfattning. Men så snart det inkräktar på andra människors rättigheter och valfrihet så blir det ju en annan sak. Och att mena på att alla sanningar står i bibeln är väldigt humoristiskt i mitt tycke. Till exempel står det ju i 1 Kor 14:34 att kvinnor ska tiga i församlingen, och det håller iaf inte jag för en sanning.
2022-01-22

    ej medlem längre
Skitprat
2022-01-22

  MariaEvighet
Hej Blåmesen, det är jättestor skillnad mellan en troende på Gud och en ateist. Gud har kallat på ateisten hela dennes liv men den har inte lyssnat, och den når inte Guds himmel.
Den troende har Gud som Far och den kommer till Guds himmel. Därför pratar vi om Gud och skriver kristna dikter m m . Hälsn Maria
2022-01-22

  Blåmes
Skillnaden mellan en troende och en ateist är liten. Den troende menar att 4199 religioner har fel, ateisten säger istället att det är 4200 st.
2022-01-22

  MariaEvighet
Tack Koloristen! ja det blir ensamt för den som inte skyndar nu. Guds ord har aldrig fel.
2022-01-22

  Koloristen
Sant! Uppgörelse med gudlösheten!
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet