Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småpåvar

 

Religion kan gå
på vatten. Öppet hav
för stort. Helst i liten bäck.
Dämmer upp och skrämmer,
kanske det brister.
För rädsla flyter bra,
det vet ju varje predikant
som talat
i ett vattendrag.




Fri vers av Sara Boström
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-07-31 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström