Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Info-kriget och människorna, endtime


Världen går in i nöd


Matbrist i världen... och larmet går.

Ja LARMET har REDAN gått långt, men man vill inte lyssna på signalerna som ljudit i många år.

Man täpper igen sina öron och hör bara det man VILL HÖRA: ALLT ÄR BRA!

Vattenbrist- inte bra, men det kommer mer. Man täpper igen sina öron, bekvämast så.

Spola på Toa? Vaddå inget vatten? Ring efter hjälp!

Men världen står ju still?? vad har hänt? Har kriget kommit?

Ja vi har varit i krig väldigt länge, men det är ett info-krig så inga signaler har hörts, man tror inte att folk begriper, men en och annan är vaken!

Matbrist? ja i flera länder redan, men Sverige då? Där fungerar väl allt så bra?
TANKAR I NATTEN, och EU BASUNERAR UT OM VILDDJURETS BESTÄMMELSER, Vild-djuret som talar med EN MUN, det är EU!

Joh Uppenbarelsebok kap 13:5

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet