Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan vad allting känns åt helvete utan dig älskling.


Ensam

Jag var ensam när du
försvann

Jag var ensam när du
svek

Långt inne älskar vi
varann

Långt inne vet vi att detta inte är en
lek




Fri vers av A Ocean
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-31 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..