Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man lära sig av naturen?

Tänk vad mycket jag kan göra
för att finna livets tröst
det sägs det finns en inre röst
men hur ska man den rösten höra?

Så många som vill nå mitt öra
och vila vid mitt bröst
från nord till syd från väst till öst
vill mänskor hjärtat mitt beröra

Fågeln flyger vart den vill
för den är det så lätt
den hör bara sin makes drill

Så äter den sig mätt
efter månaden april
det är vad jag har sett




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-06 08:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott verkat, både i dikt som vyat
2022-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
dagdrömmar och nattdrömmar, poesi, fågelsång, musik och vindens sus i trädens kronor - livets tröst en väg till din inre röst - talande sonett - tackar som får läsa!
2022-02-06

  lodjuret/seglare VIP
Talande text brukar säga en själv mera, var glad du ej kan höra flera, även tinnitus är en sorts plåga, för envar som vill nå en texts låga, tystnad kan fyllas av godtagbara ljud, det kan erhållas av såväl karl som brud...
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP