Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsdroppe

Tiden innan jag fanns
minns jag som i en dröm.
Tre gånger född
tre gånger bränd
jag vänjer mig aldrig vid att dö.

Livet var ett skrapsår
ett inälvsdjupt sår
en förfrysning och ett tystat skrik.

Bara kärlek kan tämja stormen
bara värmen håller oss levande
vinter efter vinter.

Du är en droppe
som föll från en gren på det stora trädet
och landade på min längtande själsyta.
Du vibrerar som ljus
ring efter ring
en rörelse som fortplantar sig
i djupet av min själ.

Min själ är en droppe
och en älv
som vibrerar ljus
droppar ringar
och fortplantar sig
i din.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-17 18:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint, äntligen riktig poesi
2022-02-19

  Lustverket VIP
Fina tankar, stämda fint. Inledningen är ren magi... wow.
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP