Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten

liten är själen
som hålls fången
av regler
och hårda ord

 

litet är hjärtat
hos den som inte
ger utrymme
för sin kära att frodas


litet är förståndet
hos den person
som tror att ensam
är stark


liten är tåren
som smyger ur ögat
försvinner längs kinden
när jag vill dölja min sorg




Fri vers av Xena
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-08-01 14:47



Bookmark and Share


  hawkeye
vemodsvackra rader...
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Xena