Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdjur

Varje morgon

Går solen upp

Och jag går ner

Jag är ett nattdjur




Fri vers av Islandir
Läst 708 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-08-01 17:12



Bookmark and Share


  The Stargazer
En enkla men träffsäker liten dikt, som jag kunde relatera till. Bra skrivet.
2006-10-21

  ordterroristen
som tonåring kan jag inget annat än att hålla med :)
bra text, men styckeindelningen känns väl konstgjord.
Det ter sig inte naturligt i mina ögon. Jag hade valt att
låta de 3 första raderna hänga samman, men grattis
till redaktionens val i vilket fall!
2006-10-21

    Camillaa
Bra :)
2006-08-19

    Olivia S
kort och koncist... och väldigt bra. Välutfört
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir