Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planetkarusell

 

Vi snurrar. Både kring vår egen axel
och runt solen
samtidigt som hela vår galax
roterar och rusar
framåt mot ett okänt mål.

 

Så det är inte konstigt om jag känner mig
lite yr. Ibland. Och jag undrar,
skulle man vara medveten om rörelsen
på en planet
där man inte var född.
Bli åksjuk på en främmande värld,
med en annan rytm.




Fri vers av Sara Boström
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-08-01 20:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja nog kan man undra...varför man inte blir mer åksjuk...härliga rader du har skrivit här!
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström