Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trust me

Look me in the eyes
Trust me
I never let you down
Take my hand
Everything will be okay
Listen to me
So wipe your tears
It gets better
If you can not fight, I will fight for both of us
So you are never alone
You must never give up
Feel your heart
Do you see the sky
The light comes back
Together we can get through everything




Fri vers av Lidde
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-03-05 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde