Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer åter

En sommarvind
En kyss mot en kind
Något gör mig påmind
Att man kan vara så blind
Fjärilar runt i virvelvind

En tid som flytt
Början på något nytt
Redo och ombytt
Blir som förbytt
Om allt var skräddarsytt

Drömmar kommer åter
Även om jag aldrig förlåter
Över spilld mjölk vi gråter
Varför man allt tillåter

Hjärtan som alltid slår
Kärlek kommer och går
Men vissa i hjärtat består
Då några satt tydliga spår










Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-06 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde