Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "rovdjurskadaver" (2021)


atomvinterlandskap

solens strålar värmer inte mer
de dör mot den kalla ytan
på vår rymdkupol
en kosmisk snökula

skaka om den och betrakta
atomvinterlandskapet

askan som faller som snö
ner i våra öppna munnar
och kväver oss när vi förbannar
den gud som lät oss leva




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-06 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP