Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Skymningstid" (Koyo förlag, 2023)


Höstvindar

Höstvindar! Tag mig med!
Riv mig ned från livets träd
och tag mig med i stormen!
Höstvindar! Tag mig med!
Slit mig bort från denna dag
och lek med mig ett litet slag!
Höstvindar! Tag mig med!




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-10-20 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP