Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "terra nullius" (Koyo förlag, 2023)


demens

de tumlar omkring därinne
bokstäver, huller om buller
vill bilda ett ord
kanske är det ett namn?

där seglar skärvor av ett ansikte
fragment av en figur
är det du?
vem är du?

jag vet att jag borde veta
ser det i din blick
den är … frustrerad?
det är jag med

den är också sorgsen, din blick
en sorg du döljer illa
jag vet inte riktigt varför
men jag är också sorgsen
eller är jag sorgen?
är det jag som är din sorg?




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-09-05 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP