Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Skymningstid" (Koyo förlag, 2023)


Vintersjäl

Frusen ligger sjön
under våra fötter.
Ner under isen
når ej trädens rötter.

Du står här bredvid
och håller mig i hand.
Mellan oss är rymd
som om du stod på land.

Runt oss faller snön
och håller oss en stund.
Jag vet du söker
ett själarnas förbund.

Vet du vill slå rot
och att du vill mig väl.
Men du når ej in
ty frusen är min själ.




Bunden vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2023-10-20 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP