Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "terra nullius" (Koyo förlag, 2023)


precious thunder

och stjärnorna där ovan
är inget utan natt

ljudet av en människa
är kanske vågskum
kanske mer beständigt
men kanske lika evigt och föränderligt

jag sparar åskans ögonblick
det darrar av liv
de är få, de levande dagarna
när ljudet är mäktigt

och stjärnorna där ovan
är inget utan natt




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-09-05 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP