Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "hus sökes vid havet" (Koyo förlag, 2023)


promenad

igår promenerade jag inne i centrum
en ljum vind från söder
förde med sig en doft av havet
en doft av salt
och en längtan gränsande till sorg




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-10-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP