Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötet

på vingliga ben
likt  ett nyfött föl
stapplade jag iväg
mot mitt möte



med livet




Fri vers av Xena
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-01 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena