Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kattguld

 

 

du är bra
eller bättre än bra


viskade han
medans hans hand kramade mitt bröst

du är mer än livets frukt
du är min mening
min morgondags gryning


stönade han
medan han slet av mig mina kläder

 

du är åtråvärd
värdefull
värd att älskas
att tråna efter

 

flämtade han
medan han fyllde mig med sig

 

sedan efter ett sista krampande ryck
tystnade han abrupt
rullade av min svettiga kropp
drog upp jeansen
lämnade rummet

och såg mig aldrig mer



 




Fri vers av Xena
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-01 22:37



Bookmark and Share


    TigerCia
usch usch... detta känns igen... alltför väl... Men du! Nu är det dags för oss att rulla av, rulla vidare (givetvis utan skitsnack hehe)
//Cia
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Xena