Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no friend of mine

 

 

min vän
du påstod dig vara
min vän

men när jag slutade ge dig min själ
försvann du
borta igen


du gav
bara jag gav mera tillbaka

du tog
utan att frivilligt ge

nu
ser jag dig bland rummets interiör
men du ignorerar mig
mina ord
är inte längre värda din blick

en vän
HA, nädu
ett egoistiskt litet svin
på jakt efter möjligheter
Att stärka en självcentrerad
pjuttig liten person

tack
för att du inte finns mer

en sådan vän
vill jag inte ha




Fri vers av Xena
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-08-01 22:41



Bookmark and Share


    TigerCia
"tack
för att du inte finns mer"
Gillar dessa rader! Ofta hör (läser) man ju tvärtom!
Så dessa blir en piffig kontrast..eller hur man nu ska uttrycka sig ;)
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Xena