Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damm

 

 

ser du
det gyllene templet
på toppen av det grönskande berget?

det var jag
tills bomben slog ner

nu
är jag dammkornet
som sögs upp
i en 275 kronors RUSTA dammsugare




Fri vers av Xena
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-08-01 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena