Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....där varje rad motsvarar namnet på något TV-Program, mestadels svenska från 80-talet (inga rena serier/såpor räknas). "Att skriva" dessa dikter på 8x4 rader känns som att lägga pussel....


Kuliss # 4A : Titlar i Kvadrat

 

 

Lagt Kort Ligger

Lekande Lätt

Två Och En Flygel

Prat i Kvadrat

 

Kvitt Eller Dubbelt

Femettan

Tänk Till Tusen

En Himla Många Program

 

Ett Med Naturen

Trafikmagasinet

Hur Gör Djur?

Bonde Söker Fru

 

Anslagstavlan

Konstnärsdrömmen

Svart På Vitt

Uppdrag Granskning

 

Antikrundan

Oldsberg För Närvarande

Rapport eller Aktuellt

24 Karat

 

TV-Piraterna

Pratmakarna

Vad Blir Det För Mat?

Visst Nappar Det!

 

Snacka Om Nyheter

Helt Apropå

Fråga Lund

Svar Direkt

 

Tack För Kaffet

Fådda Blommor

Hälsa Dem Där Hemma

Packat Och Klart

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2022-03-13 10:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eller som mor uttryckt sig ibland 'Packad o glad' samt 'Landet Strunt'... Att du inte precis 'hittat på' titlarna själv utgår jag ifrån. Men om det är poesi i det 'potatislandet' kan en själv ju ha delade meningar om.
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP