Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Inspiration av modern bibelöversättning. Psaltaren 118:8,9 och Jesaja 55:6,7


Skydd hos Gud

" Bättre är att söka skydd hos GUD

än att förlita sig på människor;

bättre är att söka skydd hos GUD

än att lita på dem som tror att de är något."


Han ger mig alla de svar jag behöver

när jag söker Hans ansikte beständigt

De svaren ger mig lugn och ro i en värld

som aldrig kan tillfredsställa mitt hjärta


När jag andas in Den Helige Ande

uppfyller han mig och jaget och

och själviskheten dör så

att jag kan se klart och förstå

det som händer som enbart

vill skapa oro och förvirring


Lögnens Fader finns i denna värld


och förskapar sig till en ljusen ängel


men Jesus varnade för att vi ej ska

låta oss förföras av denna världens furste


oavsett vilken skepnad han ikläder sig...


media, politiker och alla globalister...


som hela tiden ljuger för oss tyvärr...


Var inte naiv och låt dig inte luras!


Snart kommer Jesus på skyn

hämtar de som tror på Honom


"Sök Gud medan det går att hitta honom;

be till honom medan han är nära.

Låt dem som vill ont sluta med det!

Låt dem som gör ont genast lägga av!

Låt dem vända tillbaka till GUD,

som är barmhärtig,

tillbaka till vår GUD, som slösar med förlåtelse."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-13 05:37



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Trons kraft.
2022-03-13

  Niliboy
Jag upplever Guds närhet när jag läser i Bibeln! Tack Bibbi!
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP