Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Inspiration Psaltaren 116:7


Finsk morotslåda


Återigen en

fantastisk lunch

hos min granne


Så gott det är att

kunna hålla ihop

som grannar till

uppmuntran och

glädje i vardagen


Det händer att vi

sitter och somnar

i var sitt hörn av soffan


"Vänd nu åter till din ro min själ

Ty Herren har gjort väl mot dig!"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-13 19:33



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande vardagsglädje.
2022-03-14

  Niliboy
Så fint, garannr som bjuder är toppen!
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP