Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonfika. Egen bild.


Snart Påsk.


Väckte min granne idag

och bjöds på fika tidigt


överrumplades av att hon

redan påskpyntat i lampan


Morgonkaffet smakade bra


gör så då man har sällskap


Så gott att ha vänner nära i

livets höst då de närstående

inte finns till hands alltid...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-14 12:18



Bookmark and Share


  Feminaz
Så fint! Texten väcker värme.
2022-03-15

  Eva Helene VIP
Värmande gemenskap.
2022-03-14

  Niliboy
Så fint att ha nära vänner å grannarnar!
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP