Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte TV1. Stafettskrivandet växer sakta vidare, mellan en handfull poeter. Gunwale gav mig de tre orden "Riddarens, Flugans, Jättebjörnens". Lagt till 18 (och ett halvt) så blir 21 ord.


Vätten - t = ingen Tvättinrättning (stafett 35)

 

 

 

putsar Riddarens pansarvagn

 

rensar Drottningens mängdrabatt

 

hänger Hovnarrens tavelkludd

 

snörar Modeflugans minidräkt

 

bakar Jättebjörnens bärpajberg

 

 

tvättar dock aldrig Vätten sig själv

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-18 11:40



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra rytm och rolig att läsa.
2022-03-20

    Lena Söderkvist VIP
Sagolikt, snygg, med långa ord och en utmärkt poäng.
2022-03-20

  Gunwale VIP
Intressanta objekt att finna i en tvättinrättning, om det nu var det det var. Undrar vem som har rätten att tvätta vätten?
2022-03-19

  Nanna X
Fin rytm som effektfullt bryts på slutet.
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP