Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Psaltaren 1:1-6 Egen bild. Modern översättning.


Länder, varför väsnas så vansinnigt?


Länder, varför väsnas så vansinnigt?

Folk, varför gaddar ni er samman?

Världens ledare armbågar sig fram;

"Vi ska bli fria från Gud!

bryta oss loss från Messias!"

Gud på himlatronen brister i skratt.

Först måste han le åt deras kaxighet;

sedan blir han sträng men rättvis.

Ilsket tystar han dem:

" Vet ni inte att det sitter en kung på Sion?

Kröningsfesten står redo för honom på det heliga berget."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-17 13:13



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Frid och fred är vad vi alla längtar efter och behöver.
2022-03-18

  mare VIP
Så sant, tack!
2022-03-18

  Niliboy
Ja må hans Helighet ska fred!
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP