Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedbrytningen av mening

nu föll världen i
tusen delar
kommer växa
kommer gro
kommer tvivel
kommer misstro

var vaken
men
vill somna
orkar inte
låt det
domna




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-18 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS