Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Inspiration Jesaja 59:20 och Romare revet 3:20 Modern översättning.


Omvändelse och bättring från synd.


Jag bestiger Sion som Befriare för dem i Jakob som överger sina synder.

Vi behöver vända om och bättra oss om det ska bli lugnt i världen.

Det finns ingen som lever rätt, inte en enda,

ingen som förstår, ingen som lyssnar på Gud.

Alla har gått vilse;
alla har slagit in på återvändsgränd.
Ingen lever rätt;
jag kan inte hitta en enda,
Ingen som förstår, ingen som lyssnar på Gud.
Alla har gått vilse;
alla har slagit in på återvändsgränder.
Ingen lever rätt;
Jag kan inte hitta en enda.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-19 08:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
talande text!
2022-03-28

  Niliboy
Jag då?
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP