Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Dagens lunch.


Konjaknudlar


Då jag just nu

måste utesluta

kolhydrater ur

min matsedel

lagade min dotter

japanska konjaknudlar

till älgkorven idag med

ostsås, tomat pesto och sallad


Underbart att bli upppassad

då och då i den grå vardagen

Allt smakade så ljuvligt gott...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-25 18:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gott! :)
2022-12-27

  mare VIP
Njut på!
2022-03-28

  Eva Langrath VIP
Fint
2022-03-27

  Eva Helene VIP
Så härligt med lite nya smaker och att bli ompysslad av en rar dotter!
2022-03-26

  Cikoria Blå VIP
Konjaksnudlar låter spännande och poetiskt !
2022-03-26

  Monika A Mirsch VIP
Du skapar om det gråa och det lyser i vardagen - tar till mig och blir varm av dina ord!
2022-03-25

  Niliboy
Så trevligt, konjaksnudlar låter jättegott å du ser så nöjd ut! Smaskens!
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP