Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild och galen

Sorgligt bohemisk
Rent fanatisk mellan glasen
En mörk ridå drog fram
Bakom färger och rader
Ett bottenlöst land
På stigar mot oändligheten




Fri vers av Lidde
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-25 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde