Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Gästsängen


Så var det dags

för ny gästsäng

den gamla

gav ryggont


Underbart med

ny nattgäst

då man är

ensamstående




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-26 08:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Visst är det ;))
2022-03-28

  Niliboy
Jamenvisst, nattens sällskap förgyller!
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP